top of page
shutterstock_1168609957.jpg

filozófiánk

A tiszta bor igazi élménye

Valljuk, hogy a jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs belőle semmi elvéve, így fejezi ki a termőhely, a talaj, a klimatikai adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen jellegét.

Bio, biodinamikus és natúr tételeink egytől-egyig felszívódó vegyszerek és gyomirtó nélkül művelt, egészséges, tiszta szőlőből, a pincében minimális beavatkozással készülnek.

Specialista borlelőhely vagyunk

Minden forgalmazott tételünket személyesen választjuk ki, kóstoljuk meg. Megismerkedünk a borásszal, a szemléletével, a termőföldjével, a technológiájával azért, hogy csakis igazán minőségi tételeket ajánlhassunk vásárlóinknak. 45 magyar és nemzetközi pincészettel állunk kapcsolatban, borainkat közvetlenül a pincészetektől szerezzük be.

Felkutatjuk a borkülönlegességeket

Portfóliónkat úgy alakítjuk ki, hogy a belépő, alap tételektől kezdve egészen a legmagasabb kategóriáig lefedjük a mainstream borvalóságon túli világot is. Vásárlóink között megtalálhatóak Magyarország legnívósabb éttermei is, hiszen olyan különlegességeket is forgalmazunk, melyek egy Michelin-csillagos étterem borlapján is helyet kapnak.

bemutato.jpg
shutterstock_775368238.jpg
shutterstock_1539606767.jpg
bottom of page