top of page
bemutato.jpg

TERROIR CLUB

Tartsatok velünk egy másik borvalóságba!

T Ö R T É N E T Ü N K

A Terroir Club és a Mitiszol? 2006-ban tűzte zászlajára a vegyszermentes szőlőgazdálkodásból, a pincében minimális beavatkozással készülő borok és pezsgők népszerűsítését. Az elmúlt közel 20 évben sok-sok borszeretővel sikerült kapcsolatba kerülnünk és örömmel tapasztaljuk, hogy a fenntartható borgazdálkodásból származó tételek felé egyre nagyobb a kíváncsiság. Az elmúlt években a Mitiszol? égisze alatt eljutottunk termékportfóliónk stabilizálásáig és egy új, fiatal célközönség számára is megmutattuk a borozás élményét.

2024-től új szintre emeljük tevékenységünket és visszahozzuk a köztudatba a Mitiszol? mellett a Terroir Club-ot.

A Terroir Club több, mint egy borértékesítő hely, több, mint egy rendezvénysorozat – víziónk szerint a Terroir Club egy közösség, melynek tagjai értik, élvezik, szeretik, vagy művelik a bort. Szeretnénk egy olyan borszerető közösséget építeni, melyen belül az érdeklődéstől kezdve az edukáción át egészen a legmagasabb szintű prémium igényekig mindent ki tudunk szolgálni. Célunk, hogy egy olyan platformot teremtsünk, ahol mindenki megtalálja a számára tökéletes bort, legyen az magyar, vagy a világ bármely részéről származó tétel.

Az eddigi Mitiszol? social media felületeinket áprilistól Terroir Club by Mitiszol? néven folytatjuk és hamarosan bemutatjuk a terroirclub.hu webshopunkat is. Mitiszol? borboltunkban havi rendszerességgel tartunk borász barátainkkal kiegészülve borkóstoló délutánokat és külsős helyszíneken is rengeteg izgalmas és exkluzív programmal készülünk.

 

Üdvözlünk a Terroir Club-ban, tarts velünk egy másik borvalóságba!

Filozófiánk

Valljuk, hogy a jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs belőle semmi elvéve, így fejezi ki a termőhely, a talaj, a klimatikai adottságok, vagyis a terroir megismételhetetlen jellegét.

F

shutterstock_1949860168.jpg

B

shutterstock_1539606767.jpg

Borközösség

Víziónk egy olyan borközösség létrehozása, melyben mindenki értő társaságra talál, aki szereti, élvezi, érti, vagy műveli a bort. A borfogyasztás pillanatait megragadva közösségi programokat és felületeket hozunk létre, melyek alkalmat teremtenek közös szenvedélyünk, a bor méltó, értő élvezetéhez.

Pincészetek

Minden forgalmazott tételünket személyesen választjuk ki, kóstoljuk meg. Megismerkedünk a borásszal, a szemléletével, a termőföldjével, a technológiájával azért, hogy csakis igazán minőségi tételeket ajánlhassunk vásárlóinknak. 45 magyar és nemzetközi pincészettel állunk kapcsolatban, borainkat közvetlenül a pincészetektől szerezzük be.

shutterstock_2252917461_edited.jpg

P

K

shutterstock_2200902049.jpg

Kapcsolat

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page