top of page

Budapest Borfesztivál 2022

A Budapest Borfesztiválnak otthont és egyben káprázatos díszletet adó Budavári Palota néhány éve varázslatos átalakuláson megy keresztül, melynek köszönhetően lassan ismét eredeti fényében tündökölhet minden szeglete. A hely szépsége, eleganciája tőlünk is megköveteli, hogy az ország egyik legnépszerűbb borfesztiválja méltóképp fogadjon minden kedves vendéget. Idén új területekkel, programokkal és meglepetésekkel várunk, hogy egy igazán stílusos környezetben tölts el néhány csodás napot kedvenc boraid társaságában.
Szeptemberben várunk szeretettel minden borrajongót a Budai Várhegy fölé magasodó, több évszázados építészeti remekmű Duna-parti panorámájával, az év egyik legrangosabb és legstílusosabb borfesztiváljára.

Elegancia, sikk, stílus.

Nekünk ezek nem csak szavak, hanem koncepció, amely nem csak a hely szépségét írja le, de a fesztivál hangulatát is tökéletesen jellemzi. És ha ez még nem lenne elég, idén először a Budapest Borfesztivál történetében megnyitja kapuit a VIP terasz a nagyközönség számára, ahol vendégeink kivételes kényelemben, privát, exkluzív légkörben élvezhetik a kiváló borokat.

Magyarország szinte minden borvidéke képviselteti magát, díszvendégként pedig Dél-Amerika különleges boraival és történetükkel ismerkedhetünk meg több ország bemutatkozásában.

És ha már ízekről van szó, nem képes semmi úgy kiemelni egy bor karakterét, mint egy jól megválasztott, hozzá passzoló fogás. A Gourmet udvarban fantasztikus ételek, prémium kóstolnivalók csak arra várnak, hogy a megfelelő pohár bor társaságában teljessé tegyék az ízharmóniát.

Helyszín: 

1014 Budapest, a Palota teraszai

Időpont:

2022. szept. 08. - 11. 

csütörtök:  14:00 - 24:00

péntek:  14:00 - 01:00

szombat:  14:00 - 01:00

vasárnap:  14:00 - 22:00 (Sunday Brunch 11:00 - 14:00)

bottom of page