top of page

Budapest Borfesztivál 2023

A 32. alkalommal megrendezett Budapest Borfesztivál méltán kifinomult helyét foglalja el idén is a Budavári Palotában impozáns környezetet nyújtva a magyar borok szerelmeseinek. Szeptemberben várunk szeretettel minden borrajongót a Budai Várhegy fölé magasodó, több évszázados építészeti remekmű Duna-parti panorámájával, az év egyik legrangosabb és legstílusosabb borfesztiváljára.

Jazz Sunday Brunch

Idén debütál a Borfesztivál öt kiváló étterem közreműködésével, Michelin-csillagos ételekkel és kiváló borválasztékkal a Sunday Brunch!

A Chef Market Gourmet Udvar öt étterme által megálmodott Sunday Brunch kóstoló-válogatás, az egy pohár champagne, az élő jazz muzsika és a gyönyörű dunai panoráma feledhetetlen program egy későre nyúlt reggelihez vagy korai ebédhez vasárnap.

A Sunday Brunch jegy megvásárlásával délelőtt 11 órától látogatható a program és a Mitiszol? Party VIP, ahol az idei Budapest Borfesztivál semmivel sem összehasonlítható atmoszférája VIP-előnyökkel, többek között extra kényelemmel, privát mosdóval, egész napos zenével, ajándék Prosecco-val és fantasztikus hangulattal vár Benneteket!

Részt vevő éttermek:

-42 Restaurant
-Bombay Budapest
-FELIX Kitchen&Bar 
-Pavillon de Paris
-Yama Budapest
 

Helyszín: 

1014 Budapest, Halászó gyerekek terasza

Időpont:

2023. szept. 07 - 10. 

csütörtök:  14:00 - 24:00

péntek:  14:00 - 01:00

szombat:  14:00 - 01:00

vasárnap:  14:00 - 22:00 (Sunday Brunch 11:00 - 14:00)

Elegancia, sikk, stílus.

Nekünk ezek nem csak szavak, hanem koncepció, amely nem csak a hely szépségét írja le, de a fesztivál hangulatát is tökéletesen jellemzi. És ha ez még nem lenne elég, idén először a Budapest Borfesztivál történetében megnyitja kapuit a VIP terasz a nagyközönség számára, ahol vendégeink kivételes kényelemben, privát, exkluzív légkörben élvezhetik a kiváló borokat.

Magyarország szinte minden borvidéke képviselteti magát, díszvendégként pedig Dél-Amerika különleges boraival és történetükkel ismerkedhetünk meg több ország bemutatkozásában.

És ha már ízekről van szó, nem képes semmi úgy kiemelni egy bor karakterét, mint egy jól megválasztott, hozzá passzoló fogás. A Gourmet udvarban fantasztikus ételek, prémium kóstolnivalók csak arra várnak, hogy a megfelelő pohár bor társaságában teljessé tegyék az ízharmóniát.

Organikus és biodinamikus tételeinket idén a Budapest Borfesztiválon a Gourmet Udvarban kiváló éttermekkel együttműködve étel – ital párosításban is megtalálhatjátok!

 

Résztvevő éttermek:

42-restaurant.jpg
Bombay budapest.jpg
félix.jpg
PavillionDeParis_Page_1.jpg
yama-logo-gold-szerk-2021-04-06_Rajztábla 1 másolat 3.png

Étel-ital párosítások:

-42 Restaurant: 
Pelle Birtok Furmint - Mangalica terrine, savanyított zöld silva, kenyér ropogós

-Bombay Budapest:
Chateau Musar Jeune fehér - Kukoricakrémes spenót kabab, tejszínes szarvasgombás mártással

-FELIX Kitchen&Bar:
Hétszőlő Tokaji 5 puttonyos Aszú - Aranygaluska, dió, vanília mártás

-Pavillon de Paris:
Rókusfalvy Pinot Noir - Burgundi marha 

-Yama Budapest:
Drappier Carte d'Or - Csípős tonhal tekercs 
 

bottom of page