top of page

Pelle

mád, tokaj

Magyarország

shutterstock_2067775295_edited_edited.jp
Képernyőkép 2024-05-27 110745_edited.jpg

A Pelle Pince 2007 óta működik Tokaj-Hegyalján, Mádon, ahol csak a saját maguk által termelt, családi birtokról származó szőlőből készítenek bort.

Egy igényes mádi kisbirtokként indult, amely az évek során hobbipincészetből professzionális árutermelő birtokká erősödött, amely saját stílust alakított ki.

Fontos célnak tartják a gondos művelésen és borkészítésen keresztül megmutatni a mádi területek sokszínűségét.

A filozófiájuk szerves része a természetű növényvédő szerek és az organikus művelés, amivel a szőlő a lehető legtermészetesebb és legegészségesebb arcát tudja mutatni.

Figyelnek arra is, hogy minél kevesebb beavatkozással készítsék el a boraikat, ezzel is megőrizve és továbbadva a természet nyújtotta ízvilágot és élményt.

„Minőségi, kézműves szemlélettel készülő borokat szeretjük, amiket magunk is szívesen fogyasztunk.”

bottom of page