top of page

Új mérföldkövek a Szászi Birtok háza táján

Frissítve: 2021. dec. 18.

Az ország egyik első minősített bio szőlőbirtoka megújult arculattal vágott neki a 2021-es szezonnak. Az évek óta tervezgetett fejlesztés célja az egységes kommunikáció a Birtokról, a folyamatosan fejlődő minőségről és a szolgáltatásokról.

A Szent György-hegy szívében található borászatot, mely étteremet és szálláshelyet is magában foglal, a Szászi család üzemelteti.

A több mint 20 éve működő borászat számára kiemelten fontos cél a fenntartható birtokfejlesztés, az értékállóság és a környezet maradéktalan tiszteletben tartása. A korábbi arculat kialakításában is óriási szerepe volt Heninek - a borász feleségének -, aki a környék és a borok adta hangulatvilágot ceruzarajzban álmodta meg a címkékre. Az új boros címkék arculatának megalkotásakor úgyszintén Heni festményeit használták fel. A birtok hagyományait csakúgy, mint fejlődését és értékválasztását jól tükrözik a Balaton-felvidéket ábrázoló festmények.


Szászi Endre szavaival:

“Egy új és színes Szászi Birtokot kívánunk bemutatni, amely már nem csak rólunk, hanem három csodálatos gyermekünkről is szól. Ahogy a családunk gyarapodott, úgy lett a Szászi pincészetből Szászi Birtok. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy családi borászatunk már 20 évvel ezelőtt is a zászlajára - akarom mondani boros címkéjére - tűzte a környezet és minőség szeretetét.“


Hamarosan nálunk is elérhetőek az új arculattal ellátott tételek! Addig is keresd webshopunkon a legjobb Szászi borokat:


386 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page