top of page
Szerző képeMitiszol

Mitiszol a Balatonon?

Frissítve: 2021. júl. 13.

Gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy egy napra a Balaton északi partján húzódó Káli medencébe költöztetjük a Mitiszol? életérzést.

A helyszín kiválasztásán szerencsére nem kellett sokáig gondolkoznunk. A Szentbékkállai templom lábánál fekvő  Pegazus udvara, a több mint 200 éves épülettel, régi kőfalaival és a mindent benövő, burjánzó zölddel, olyan hely, amit senkinek sem szabad kihagynia aki a környéken jár. Innentől kezdve pedig, mi már csak számoljuk vissza a napokat, hogy végre, a hatalmas árnyékot adó fák alatt a legkülönlegesebb természetes és natúr borokkal, dj-vel, és persze veletek élvezhessük majd az estét.  A lemezekről a Moonbase Patel Disco fantasztikus csapata gondoskodik!

“ Olyan borászatokat képviselünk, akik vegyszermentes szőlőből készítenek természetes bort, adalékanyagok és manipuláció nélkül, akik tisztelik, kifejezik,  és fontosnak tartják a termőhelyet. .”

És te? Tudod, hogy mit iszol?


Információk


A borászatok, akikkel már biztosan találkozhatsz személyesen:

Bott Frigyes

Maurer Oszkár

Mátyás András

Pelle Pince

Pósta Borház

Szászi Birtok


A Pegazus csapata fantasztikus ételekkel készül, illetve az esemény után a kóstolt borokat meg tudjátok venni poharazva vagy akár palackkal is náluk.


25 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page