top of page

Pósta

szekszárd

Magyarország

Pósta
Posta

Tősgyökeres szekszárdiakként a család emberemlékezet óta rendelkezett szőlőterülettel.

 

Az 1970-es évek elején a nagyszülőknek sikerült megvásárolniuk a Cinka dűlőben egy kiváló területet a hozzá tartozó présházzal és pincével együtt.

 

2006-ban egy 10 hektáros bővítéssel alakult ki a mai birtokstruktúra. Az átalakulás mentén mára a vörösborok a leghangsúlyosabbak a portfóliójukban, de sosem feledkeznek el gyökereinkről és többféle stílusú fehérbort is készítenek, köztük természetesen Olaszrizlinget is a Nagypapa szőlőjéből.

 

Ültetvényeiket fokozatosan, de folyamatosan állítják át organikus művelésre. Boraikat hagyományos módon – spontán erjesztéssel, hozzáadott anyagok nélkül – és a legmodernebb technológiát felhasználva készítik.

bottom of page