
Pósta
szekszárd
Magyarország


Tősgyökeres szekszárdiakként a család emberemlékezet óta rendelkezett szőlőterülettel.
Az 1970-es évek elején a nagyszülőknek sikerült megvásárolniuk a Cinka dűlőben egy kiváló területet a hozzá tartozó présházzal és pincével együtt.
2006-ban egy 10 hektáros bővítéssel alakult ki a mai birtokstruktúra. Az átalakulás mentén mára a vörösborok a leghangsúlyosabbak a portfóliójukban, de sosem feledkeznek el gyökereinkről és többféle stílusú fehérbort is készítenek, köztük természetesen Olaszrizlinget is a Nagypapa szőlőjéből.
Ültetvényeiket fokozatosan, de folyamatosan állítják át organikus művelésre. Boraikat hagyományos módon – spontán erjesztéssel, hozzáadott anyagok nélkül – és a legmodernebb technológiát felhasználva készítik.