top of page

Kristinus kóstoló

Borkóstoló a dél-balatoni Kristinus Borbirtok közreműködésével a Mitiszol? borboltban!
A fantasztikus tájon elhelyezkedő,  fenntarthatóság elveit követő Kristinus Borbirtok legnépszerűbb kedvencei mellett megismerkedhettek Kuruc Ádámmal is.


Tartsatok Ti is a megújult Terroir Clubbal egy igazán különleges álló kóstolóra a Mitiszol? borboltban a Westend 1. emeletén!*

Helyszín: 

1062 Budapest, Váci út 1.-3. 1. emelet 319-es üzlet

Időpont:

2024. 05. 30.  csütörtök 19:00

Vendégünk:

Képernyőkép 2024-05-07 120947.jpg

Kuruc Ádám

Jegy ár:
5 890 Ft

KRISTINUS

A varázslatos Balaton közelében található Kristinus Pincészet egy olyan gyöngyszem, amely kiemelkedik az ország gazdag borászati hagyományai közül. A festői Kéthely vidékén, a balatonboglári borvidéken fekvő pincészet a történelem, az innováció és a természeti szépség tökéletes ötvözetével büszkélkedhet.

Innováció és fenntarthatóság: A Kristinus Pincészet büszke a fenntarthatóság és a környezetbarát gyakorlatok iránti elkötelezettségére. A biogazdálkodási módszerek elfogadásától kezdve az energiahatékony technológiák alkalmazásáig a borkészítés során a pincészet harmonikus kapcsolatot biztosít a természettel

 

Tartsatok velünk ezen az exkluzív programon, ahol a borászat képviselője, Kuruc Ádám mutatja be Nektek a pincészet legkiválóbb tételeit!

Kóstolósor:

Irsai Olivér 2023

Róka Rosé 2021

Siller 2022

Parapli 2020

Sommelier Chardonnay 2019

Liquid Sunshine

Metamorph 2021

Kékfrankos Clayver 2020

EXTRA AJÁNDÉKUNK: a kóstoló napján a bolt összes tételére 15% kedvezményt biztosítunk a jegyvásárlás mellé!

Javasolt érkezés: 18:50

A jegyár tartalmazza a borsor kóstoló mennyiségeit, vizet és némi borkorcsolyát.  

*Ülőhelyek korlátozott mennyiségben elérhetőek, előzetes egyeztetés vagy érkezési sorrend alapján.

* A rendezvényen kép és hangfelvétel készül. A szervező a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készített és készült kép- és/vagy hangfelvétel és megjelenítés hasznosítására marketing célból.

bottom of page